MUZIKA region vesti iz regiona

Oborila rekord posete: Dragana Mirković napravila haos u Cirihu! FOTO

Najpopularnija balkanska pevačica Dragana Mirković nastupala je proteklog vikenda u Švajcarskoj, tačnije u Stadthalle Dietikon, u Cirihu, gde je napravila potpuni haos.

FOTO: Promo

 

Dragana Mirković je u sklopu turneje “Od milion jedan” nastupila u Cirihu a za koncert se tražila karta više jer je vladalo veliko interesovanje svih koji su bili željni da čuju pevačicu uživo. Dragana je više od tri sata izvodila svoje najveće hitove kao što su ”Plači zemljo”, ”Umirem majko”, ”Sto ću čuda učiniti” i druge, ali i pesme sa aktuelnog albuma ”On i ona”, ”Zagrli opet”, ”Lepi moj”, a prepuna hala je sa njom pevala u glas od prve do poslednje pesme. Mirkovićeva je pored standardnog koncertnog repertoara ispunjavala i mnogobrojne želje prisutne publike.

FOTO: Promo
FOTO: Promo

 

U jednom momentu Dragana je poželela da bude bliže publici pa je sišla sa bine, a onda je osim zagrljaja usledilo i neizbežno slikanje, tačnije pravljenje selfija sa fanovima.

FOTO: Promo
FOTO: Promo
FOTO: Promo

 

Kao specijalni gost pojavio se Daniel Đokić, sa kojim balkanska zvezda ima dva dueta, od kojih je ”Trovanje” izašlo ove godine i već zabeležilo ogroman uspeh, okitivši se titulama hit leta na nekoliko izbora.

FOTO: Promo

 

FOTO: Promo

 

FOTO: Promo
FOTO: Promo
FOTO: Promo
FOTO: Promo

 

FOTO: Promo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *