MUZIKA region

Ostvarila san: Dara Bubamara održala spektakularni koncert u Areni! FOTO

Dara Bubamara ostvarila je svoj san i posle 25 godina uspešne karijere održala je spektakularni koncert u Areni.

Foto: Balkan Star News

Popularna pevačica Dara Bubamara održala je sinoć koncert u beogradskoj Areni. Dara je publici koja je ispunila Arenu priredila pravi spektakl. Pored impozantne bine i spektakularne scenografije, Dara je, uz skoro svaku pesmu, imala i posebnu koreografiju, a u jednom momentu je na sceni bilo i preko 50 igrača.

Koncert je počeo oko 21 sat, kada se pevačica spustila sa krova Arene, u džinovskom dijamantu i zapevala pesmu ”Opasan”. Nakon što se obratila publici Dara je ređala najveće hitove iz svoje dugogodišnje karijere ”Volim sve što vole mladi”, ”Noć za nas”, ”Amnezija” i mnoge druge. Bubamari se prilikom izvođenja emotivne balade ”Mili moj” na bini pridružio i hor.

Foto: Balkan Star News

Poseban trenutak se dogodio kada je Dara krenula da izvodi hit ”Galama”. Prvo se na video bimu pojavio kratak skeč u kome Dara poziva profesorku francuskog Jelenu Karleušu da je nauči kako se pravilno izgovara brend ”Hermes”, uz hašteg #punokošta. Ceo ovaj klip bio je aludiranje na njihovo medijsko prepucavanje, koje je još tada zabavljalo publiku i fanove obe pevačice.I ovim potezom Dara i Jelena su pokazale zašto su majstori za šou biznis, ali i dokazale da pravo prijateljstvo može prevazići sve sukobe. Vrisak publike se prolomio Arenom kada je na polovini numere ”Galama” Jelena Karleuša izašla iz bine i zajedno sa Bubamarom nastavila da peva ovaj hit. Jelena je nakon toga otpevala pesmu ”Ostavljam te”.

Foto: Balkan Star News

 

Onako kako je i počela, Dara je i završila ovu spektakularnu noć koja će se dugo pamtiti. Uz pesme ”Svi su tu” i ”Kraj i tačka” Dara je završila koncert i vratila se u džinovski dijamant, ali je nakon skandiranja publike izašla i izvela ”Zidove”.

Meni je drago što svi kažete da je to bio spektakl. Ovo stvarno mislim da ljudi nisu očekivali, srećna sam što je sve prošlo kako treba – rekla nam je Dara nakon koncerta i zahvalila se svim saradnicima.

Dara je otkrila i da je bila jako srećna jer joj je podršku pružio i sin Kosta. – U jednom momentu samo sam videla mog sina koji skače i igra, koji nikad ne skače i ne igra, igra igrice. Suze su mi išle na “Zidovima”, stvarno sam presrećna.

Brojne kolege su došle da daju podršku Dari i proslave sa njom 25 godina karijere: Buba Miranović, Lepa Lukić, Ilda Šaulić, Damir Handanović, Jovana Tipšin, Goga Sekulić, Danijel Alibabić, Anđela Veštica…

Sad je baš pravo vreme za Darinu Arenu. Sve bude u pravo vreme, tako mislim i za sebe i sve moje kolege. – otkrila nam je Jovana Tipšin i rekla da će možda i ona sledeće godine obradovati svoju publiku velikim koncertom u Areni. – Ja sledeće godine slavim 25 godina karijere i svi me negde teraju da napravim koncert. Vidite to je velika organizacija, a ja u životu ili nešto radim ili ne radim, tako da mora da bude nešto kvalitetno i dobro.

Goga nam je otkrila da voli dosta Darinih pesama. – Dara ima i lepih balada, a ja volim i dosta pevam na nastupima ”Svi su tu”, ”Ja neću da ga vidim”, ”Zidovi”.

Leave a Reply