FILM I SERIJE vesti iz sveta

Penelope Kruz dobitnica počasne nagrade “Cezar”

Španskoj glumici Penelope Kruz u Parizu 2. marta 2018. godine na 43. svečanoj dodeli nagrada francuske Akademije filmske umetnosti, biće uručen počasni Cezar.

Foto: YouTube Screenshot

– Kao muza velikih reditelja, glumica poseduje blistavu romansku lepotu i sve nas je zapanjila prvom ulogom sa 16 godina u ostvarenju ‘Šunka, šunka’. Već tada se pretpostavilo da će postati veliko ime u filmskoj industriji – naveli su organizatori Cezara.

#JamónJamón #PenelopeCruz

A post shared by Colin Huxtable (@zuriscot) on

S obzirom da supruga i koleginica Havijera Bardema može da se pohvali raznovrsnim brojem zahtevnih uloga kao i da je muza cenjenog španskog reditelja Pedra Almodovara nikako ne čudi što baš ona dobija ovu prestižnu nagradu. 

Podsećamo, Penelpe je snimila pet fimova sa Almodovarom među kojima su “Živo meso”, “Sve o mojoj majci”, “Vrati se”, “Prekinuti zagrljaji” i “Prolazni putnici”.

Ona je dobitnica Oskara za najbolju sporednu ulogu u filmu “Ljubav u Barseloni” (Vicky Cristina Barcelona) reditelja Vudija Alena.

She is so cute! #notleaving #dontgoaway #penelopecruz #love #beautiful

A post shared by Roxana Adina Cristescu (@adinarroo) on

Penelope trenutno gledamo u seriji “Atentat na Đanija Vresaćea: Američka krimi priča” u ulozi Donatele Versaći za koju je odmah dobila pohvale kako fanova, tako i filmskih kritičara.

izvor: story.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *