LIFESTYLE zdravlje

Pet prirodnih proizvoda sa kojima će vaša koža biti zauvek mlada!

Podmladite vašu kožu ovim prirodnim proizvodima i budite i zadovoljni svojim izgledom.

Ako ste nezadovoljni nečistoćom i lošim kvalitetom kože vašeg lica, za vas smo odabrali nekoliko moćnih prirodnih proizvoda koji će pomoći vašoj koži da izgleda bolje nego što bi izgledala nakon profesionalne obrade u fotošopu. Ovi proizvodi će primjetno podmladiti vašu kožu, zato ih pokušajte koristiti svakodnevno. Uživajte u rezultatima!

Krompir
Krompir je pravi lek za mladalačku kožu. Može se koristiti za efekat osvetljavanja kože, a takođe ima moćna dejstva u borbi protiv bora. Masku od krompira nanosite svakog dana u trajanju od 15 minuta. Možete koristiti sirove pulpe krompira ili sokove, a za elastičnost kože i jasne konture lica dodajte malo limunovog soka u postojeću masku od krompira.

Limun
Limun je odličan proizvod koji će vam pomoći da izbelite kožu, te oslobodite lice od akni i staračkih pega. Limun čini kožu glatkom, a primetićete takođe i svetliji oblik tena. Koristite limunov sok kao tonik za lice i svakodnevno ga trljajte na licu.

Krastavac
Maska od krastavaca je veoma efikasna za lečenje akni, vitalnost i mladost kože.
Isecite krastavac i okrenite okrugle rezove najmanje 15 minuta.
Koristite ovu metodu nekoliko puta nedeljno.

Soda bikarbona
Soda bikarbona revitalizira i pročišćava kožu, a takođe stimuliše regeneraciju novih ćelija kože. Najefikasniji način je da koristite masku od sode. Da napravite masku, mešajte jednu kašičicu sode i jednu kašičicu jogurta. Nanesite masku, te je držite deset minuta, te nakon toga isperite i koža će vam biti čvrsta i glatka.

Šećer
Sjajan prirodni lek za čišćenje koji nam je svima uvek na raspolaganju. Šećer efikasno uklanja mrtve ćelije kože, čisti i neguje vaše lice, čineći kožu mekom i sjajnom. Pokvasite lice i isperite ga šećerom jednom nedeljno i uživajte u glatkoj i mekoj koži.

 

 

Izvor: brightside.me

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *