region SHOWBIZZ

Priznanja se gomilaju: Dragana Mirković i DM SAT TV dobili nagrade od Jutujuba! FOTO

Dragana Mirković i televizija DM SAT, koja je u vlasništvu najpopularnije balkanske muzičke zvezde i njenog supruga Tonija Bijelića, dobili su nagrade od Jutjuba.

Foto:Instagram/dragana_mirkovic

U pitanju su nagrade koje ova popularna mreža dodeljuje kanalima koji imaju preko 100. hiljada pratilaca. Dragana Mirković je nedavno premašila tu brojku, a trenutno ima preko 112. hiljada, dok kanal DM SAT TV ima nešto više od 260. hiljada pratilaca.

Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

Ovo je još jedna nagrada u nizu koju televizija DM SAT dobija, jer do sada su se okitili brojnim priznanjima kako u zemlji tako i u inostranstvu, a sve zbog kvaliteta svog programa, ali i video produkcije, jer su poznati i kao jedna od najboljih kuća za izradu muzičkih spotova.

Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

Dragana nagrade više i ne broji. Pored brojnih nagrada za pevačicu godine i decenije, Dragana je dobila priznanje i za najpopularniju pevačicu Balkana 2006. godine u Bugarskoj, a tu su i one za hit godine ili hit leta, album godine, spot godine. Muzička diva je neko ko je uvek pratio trendove i išao u korak s vremenom, pa je tako među prvima shvatila i ozbiljnost društvenih mreža, iako ona sama nema privatni profil ni na jednoj od njih. Njene oficijalne stranice su profesionalno vođene od strane njenog tima, koji svim poštovaocima njene muzike pružaju relevatne informacije o njenom kako poslovnom, tako i privatnom životu . Njena stranica na Fejsbuku je prošle godine dobila verifikaciju, i prati je skoro pola miliona fanova, dok je na Instagramu taj broj 90. hiljada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *