REALITY Zadruga

Radmila Manojlović očitala lekciju Anabeli zbog Luninog ponašanja! VIDEO

Pevačica Anabela Atijas, majka učesnice „Zadruge“ Lune Đogani je u gostovanju u Ami G Show priznala kako je rijaliti iz ugla gledaoca odličan i zanimljiv, ali iz ugla nje kao Lunine majke veoma težak.

Foto: Screenshot Pink TV

Dodala je da je presrećna kako Luna stoički podnosi situaciju u kojoj se zadesila i veruje da će izaći kao stabilna i jaka ličnost. Od svih teških momenata u rijalitiju, Anabela je izdvojila kako joj je najteže palo kad je Luna doziva, a ona ne može da joj pomogne.

U emisiji je gostovala i Rada Manojlović koju je Luna optužila da je „balavila“ na Slobodana kada je pevala u „Zadruzi“ na žurci. Rekla je za Slobodana da je “slabić koji ne ume da preuzme inicijativu”, a takođe je ukazala je na neprimereno ponašanje Anabeline ćerke: Ja na takvog muškarca nikada ne bih mogla da bacim pogled, ali ni da balavim. Luna treba da nauči da treba da postoje devojke koje ne balave za zauzetim muškarcima”

 

Anabela je samo kratko prokomentarisala “Sto ljudi, sto mišljenja”.

Utom se uključila gledateljka koja je podržala Slobu i Lunu i nije se složila sa Radinim mišljenjem o njemu, da bi joj ona odgovorila “Neka vam dođe u familiju jedan takav” što je izazvalo zaprepašćenje u studiju.

Pogledajte kako je sve to izgledalo:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *