region SHOWBIZZ

Šako Polumenta posle teškog perioda nastavlja još jači: Publika mi je dala krila, 2018. je moja godina i ne dam je nikome! VIDEO

Jedan od najpopularnijih balkanskih pevača Šako Polumenta u intervjuu za naš portal, otvoreno i iskreno je pričao o teškom periodu koji je prošao u 2017. godini i iz kojeg je izašao još jači zahvaljujući velikoj podršci svoje porodice i svoje publike, ali i brojnih javnih ličnosti u regionu.

Foto: Balkan Star News/FV Gruja KS

Šako Polumenta će godinu na izmaku pamtiti po velikim poslovnim uspesima, ali i po pokušaju smeštanja afere od strane osoba sumnjivog morala. Naime, početkom maja svi regionalni mediji su objavili snimak koji se brzinom svetlosti proširio internetom, a na kome popularni pevač izjavljuje ljubav. Video je na Instagramu postavila tada javnosti nepoznata maloletna devojka, koja je preko noći postala poznata i kasnije ušla u jedan rijaliti. Iako su svi u prvi mah pomislili da je Šako snimak zaista namenio njoj, kasnije se ispostavilo da je u pitanju pokušaj smeštanja nepostojeće afere i želja sticanja popularnosti preko poznatog i priznatog pevača.

– ”Svi ljudi kojima krene u životu, svi uspešni ljudi, budu satanizovani i na meti od starleta, ljudi, žute štampe, televizija, tako da se izgubi ta privatnost. Ona priča što je bila popularna, internet senzacija što se tiče Šaka Polumente je prošla. Prošla je zahvaljujući meni, mojoj energiji, mojoj snazi, mojoj popularnosti i stabilnosti. Nisam dozvolio da me neko pošalje tamo gde ne treba. Jako pametno sam ušao u koštac sa tom pričom, sa tom internet senzacijom, sa ljudima koji su hteli da mi nameste i to ne smo što se tiče moje karijere, već je i moj privatni i porodični život bio jako ugrožen. Dobio sam neka nova krila, neke nove zadatke, neku novu satisfakciju, poštujući sebe što sam ja uradio jako hrabro, jako čvrsto i ispravno i realno. Da sam bio i malo kriv, ja sam trebao da se pravdam, ali ne. Moj život je moj život, ja nikoga nisam uvredio, povredio. Jednostavno, moja je stvar da li ću se ja svući, ako se svučem go, budem sa nekim, izglupiram se, a vi me snimite, onda prenesite realno, a ne da mi nešto namećete.” – iskren je Šako i dodaje koliko mu je značila podrška verne publike: – ”Gotik, klub u Beogradu, treća noć kada je sve gorelo, kada je sve bilo uzburkano, kada sam ja bio najgori čovek na svetu i sve najgore. Sa tolikom nervozom sam došao, pedeset novinara čekaju me ispred kluba, ja ne znam da li će biti puno ili neće. Ali jednostavno ta moja priča gde se ja osećam ni kriv ni dužan, ustvari ne osećam, već realna priča gde sam totalno ispravan. Ulazim, unutra puno, uzimam mikrofon i ne znam šta da krenem i onda je krenuo vrisak iz publike ”Nedostaješ” i ja krećem sa tom pesmom, oni skandiraju ”Volimo te Šako, ovo je tvoj grad”. U Inđiji dolazim, transparenti ”Ovo je tvoj grad”, ”Dobrodošao u svoj grad”. Nisu napisali da je to i njen grad (Devojke koja je pokušala da namesti aferu prim.aut.), nego ovo je tvoj grad, mi smo tvoji Šako, volimo te, dobrodošao. Kao da sam ušao u moje Bijelo Polje ili Podgoricu.”

Šako nam je ekskluzivno otkrio i kakve planove ima za narednu godinu. – ”Snimam duet sa Bojanom i Lexington bendom. Jedan dobar, fini, kulturan bend i treba mi ta podrška i podloga, jer se i sam osećam takvim. Da spojimo te dve energije, moju i njegovu. To je neki početak 2018. godine, radim spot sa Harisom Dubicom. Dogovorio sam sa Marinom Tucaković četiri-pet pesme, sa Brajom, sa Damirom Handanovićem. Iskreno, biće to jedna nova priča i za mene, biće jako zanimljivo poslušati. Rekao sam, 2018. godina je moja i ne dam je nikome.” – otkrio je popularni pevač za Balkan Star News.

Šako će Novu godinu provesti radno i to u Beogradu, u Gradskoj kafani, a zbog velikog interesovanja na istom mestu pevaće i 1. i 2. januara.

Ceo intervju koji je Šako Polumenta dao za Balkan Star News, pogledajte u videu ispod:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *