region

Saša Matić na safariju u Abu Dabiju! VIDEO

Saša Matić je neko ko je, osim po dobroj pesmi, poznat i kao odličan zabavljač koji u svakom trenutku ima spremnu anegdotu ili dobar vic.

Foto: Screenshot YouTube

Najnovija anegdota koju je podelio sa prijateljima vezana je za poruku koja ga je na trenutak zbunila ali i obradovala. – Zamislite moje iznenađenje kad sam u sred Beograda dobio poruku “Bravo majstore! Stigao si i na safari u Abu Dabi” Pomislio sam: Kakav safari, kakav Abu Dabi? Ništa mi nije bilo jasno. Onda su mi ovi moji iz tima objasnili da je čovek mislio na nove pesme koje se slušaju čak i u Abu Dabiju – ispričao je pevač, dodajući da će razmisliti o safariju ali tek nakon koncerata koje će održati 14.februara u dvorani Spens u Novom Sadu i 08.marta u beogradskoj Areni.

Kako kažu u pevačevom timu, ovih dana bukvalno su zatrpani porukama. Svakodnvo im stižu video potvrde da se nove pesme slušaju u raznim krajevima sveta. Pomenuti video sa safarija iz Abu Dabija im je bio posebno zanimljiv te su ga odlučili objaviti na društvenim mrežama. Usledili su komentari ali i poruke koje su pevača na trenutak zbunile, a potom i obradovale ali i nasmejale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *