REALITY Zadruga

Saška Karan poručila Matoroj: Otac te se odrekao jer voliš žene! VIDEO

Videti Sašku Karan u konfliktu u rijalitiju je odavno postala uobičajena stvar. Iako je apelovala više puta u rijalitiju da joj učesnici i novinari ne diraju porodicu, to očigledno ne važi kad je ona u pitanju.

TV Pink Screenshot

Nakon što je stiglo pismo Velikog Šefa da zadrugari izaberu najiskreniju osobu, došlo je do žestokog obračuna između Matore i Saške Karan. Nakon što je Matora rekla da su roditelji i prijatelji ponosni na nju zbog njenog ponašanja u rijalitiju, Saška je onda rekla Matoroj da je se otac, a i njeni prijatelji odrekli jer “voli žene”.

Naravno, Matora je bila van sebe zbog te izjave i kazala da bi joj to majka sigurno rekla kad je dobila telefonski poziv da se čuje sa njom.

To je jako ružno što sada radiš, moj otac se mene nije odrekao, moja majka bi meni rekla! Kako te nije sramota toga što si sad rekla! Ne možeš to da kažeš! Ko je tebi dao tu informaciju, jesi se čula sa mojim roditeljima?

Saška je potom rekla da je to saznala kad je bila u spoljašnjem svetu jer je za Božić osvojila da bude na ručku sa svojom porodicom. Matora je bila van sebe, zaletela se ka njoj, pa su je Sanja i Sloba zaustavili. Bila je toliko besna da joj je na kraju pozlilo, pa je obezbeđenje izvelo.

Inače, nije prvi put da Saška ima ovakav ispad. Tako je pre nekoliko dana napala i Matorinu drugaricu Sanju tako što je nazvala lezbejkom i dodala “Za razliku od tebe, ja sam bar normalna.”

Svađa počinje od 22. minuta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *