Uncategorized

Savremeni zvuk kultne pesme u Kibijevoj izvedbi! (VIDEO)

Jedan od poznatijih vokalnih umetnika Kibi Lubenović nedavno je premijerno predstavio domaći evergrin u malo drugačijoj obradi aranžmana i ovim povodom oduševio celi region.Tako je na Kibijevom muzičkom repertoaru zaživela, nova, a zapravo kultna numera „Baš mi se ne da“ istaknutog jugoslovenskog kompozitora B. Košanina, ali u obradi aranžmana prilagođenog njegovoj impostaciji raskošnog vokala. Pesma koja je obilježila stvaralaštvo autentičnog Šumadinca Milana Babića, kojem je zavičaj podario dušu i talenat, dakako će potvrditi još jednom muzički put Kibija Lubenovića i samim tim, povezati ga sa slušaocima koji takođe veruju u ljubav, ljepotu jednostavnosti i stihove poput ovih koji ulivaju nadu u setna osjećanja.

„U određenom momentu muzičkog sazrevanja kada sam shvatio koje pesme izvodim iskreno, iz duše, pesma „Baš mi se ne da” je predstavljala meni ogromnu želju da je snimim i donesem u svojoj interpretaciji.

Na moju radost, naišao sam na pozitivne reakcije saradnika, potom slušalaca, a snimio sam je u nešto savremenijem zvuku koji se naginje rok fazonu, naravno ne odstupajući od izvorne forme pesme. Nastojao sam da me u istoj interpretaciji svi instrumenti prate uživo. Uz pomoć profesionalaca i svesrdne podrške, doživio sam pozitivan ishod.“ Izjavio je Kibi i dodao: „Trudim se da prenesem slušaocima istinsku emociju i njome se isključivo obraćam publici širom sveta, brišući jezičke barijere jer pesmom prevashodno širim miris ljubavi i slobode.“ izjavio je na konferenciji za medije Kibi Lubenović koji je ostvario saradnju sa najvećim muzičkim i glumačkim zvezdama na Balkanu.

ekskluziva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *