region SHOWBIZZ svet

SLAVLJE U MILANU! Uroš i Robert slavili pobedu!

Popularni pevač, Robert Bijelić, uprkos obavezama oko objavljivanja nove pesme, našao je vremena da u Italiji pruži podršku svom prijatelju, MMA borcu, Urošu Jurišiću.

 

BSN
Robert Bijelić, Uroš Jurišić & Mario Jozić
Naime, Robert je u Italiji bio poslovno sa svojim menadžerom Jozić Mariom, ali bez obzira na veliki broj obaveza i sastanaka, našli su vremena da odu do Milana i daju podršku svom prijatelju i sunarodniku.
Uroš Jurišić je prvi borac iz Slovenije koji je imao tu privilegiju da učestvuje na turniru koji je organizovala prestižna organizacija iz USA, druga na svetu kada su u pitanju borbeni sportovi, organizacija i promocija istih, Bellator MMA.
Iako je Urošu ovo prvo učešće na tako prestižnom takmičenju, to mu nije predstavljalo problem, jer je već u prvoj rundi savladao protivnika i odneo pobedu.

RB

Robert je na svom Instagram profilu postavio fotografije, gde on, menadžer Mario i pobednik Uroš ponosno poziraju uz zastavu Slovenije usred Milana.
Kako saznajemo, tri prijatelja su pobedu proslavili kako i dolikuje.

RB Italy

Verujemo da će Uroš neku narednu pobedu slaviti uz Robertovu novu pesmu “Oktobar”, čija je premijera zakazana za 10.10.2020. u 12h na Two Louder TV YouTube kanalu.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *