Parovi REALITY

Šok: Pevačica Vesna Galiot Gala se uključila u „Parove“!

Tokom trajanja emisije „Upoznajte Parove“, voditeljke su iznenadile gledaoce uključenjem nekada velike zvezde 90ih godina, Vesne Galiot Gale.

Foto: YouTube Screenshot

Pevačica se davnih dana povukla i vrlo retko kad se pojavljuje u javnosti. Stoga je njeno uključenje bilo veliko iznenađenje. Gala se uključila u program gde je stavila do znanja da ovaj rijaliti poprilično prati i imala je nešto da poruči pojedinim učesnicima, pre svega reperu Đusu kog poznaje još od devedesetih godina.

Pratim “Parove”, naravno. Navukla me je mama, ona gleda, pa ja uz nju već par sezona. Znam i stare i nove učesnike. Podržavam, naravno, Đusa i iznad svega podržavam Gastoza. Gastoze, molim te, obrati pažnju, nemaš puno prijatelja, u se i u svoje kljuse. Drago mi je da si konačno izašao iz one loše serije sa Naidom. Svaka vam čast, treba izdržati 25 ljudi tu.

Voditeljke su pitale pevačicu ko je nervira u rijalitiju.

Najviše me nerviraju čopori. Na primer, kada krenu Lakić, Dalila i svi oko njih se ujedine i ostali trpe njihova ista mišljenja.

Takođe je poručila Mladenu da ne insistira da mu Nina Prlja kaže da ga voli jer smatra da to proizvodi suprotan efekat. Voditeljke su bile oduševljene koliko prati rijaliti i pozvale je da nekad bude gost u studiju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *