MUZIKA region

Spektakl se nastavlja: Saša Matić i 9 marta u Štark Areni! VIDEO

Najpopularniji pevač današnjice, Saša Matić, može već sada da se pohvali rasprodatom Štark Arenom za Dan žena.

Foto: Screenshot YouTube

Nešto više od mesec dana pre samog koncerta, Saša Matić je odlučio da svojoj publici ulepša još jedan dan i priredi im jos jedan spektakl za pamćenje.

„Nakon što su karte za dan posvećen ženama, prodate u rekordnom roku, doneli smo odluku da zakažemo još jedan koncert, 9.marta u Štark Areni. Kao i pre dve godine, radili smo baš ova dva datuma i pokazalo se kao dobitna kombinacija koju ni sada nećemo menjati. Naziv novog koncerta, “spektakl se nastavlja…” nesumnjivo ima opravdanje, jer ćemo dva dana za redom svi zajedno u glas pevati u najvećoj dvorani kod nas i uživati u hitovima koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim…”

Kako se navodi u saopštenju Kamarad Produkcije, ulaznice su u prodaji od srede, 7. februara od 12 časova, po pretprodajnim cenama koje su vazile i za prvi dan tj. 8.mart, od 900rsd parter do 2000rsd nivo 200 na svim prodajnim mestima “Eventima”, kako bi svi mogli sebi priuštiti i prisustvovati spektaklu. Važno je napomenuti da je broj ulaznica po ovim pretprodajnim cenama ograničen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *