region SHOWBIZZ

SRAMAN POKUŠAJ DISKREDITOVANJA LIKA I DELA SAŠE VIDIĆA! FOTO

Jedan od najpoznatijih kreatora na našim prostorima, Saša Vidić, poznat je po britkom jeziku i kao neko ko čvrsto stoji iza svojih reči i stavova.

SV
Foto: Screenshot IG

Kontaktirali smo ga povodom teksta na Blic portalu u kome su, pokušali, da ga pre svega kao čoveka omalovaže i diskredituju optužujući da se u Lidl prodavnici potukao zbog pileta!

B
Foto: Screenshot Blic.rs

 

Kako se i sami zalažemo za istinu, podržavamo Vidića da pravdu potraži na sudu, jer je danas dovoljno imati dobre kontakte u medijima, plasirati javnosti šta god poželite i tako manupulisati narodom.

STOP SPEKULACIJAMA I MANIPULACIJAMA!!!

U izjavi za naš portal, Saša je rekao da će pomenuti portal tužiti, ali da će ih tužiti i Lidl kompanija, jer lažne informacije ne tolerišu, kao ni sam Vidić.

Sramni tekst je vrlo brzo uklonjen sa portala, ali se Vidić na svom zvaničnom profilu na Instagramu oglasio podužim postom povodom ove situacije, koji vam prenosimo u celosti.

View this post on Instagram

NEMA VEZE STO PISETE LAZI STO CU VAS TUZITI ALI IMA VEZE STO VAM JE SRETEN R i Ceca neko ko diktira ove tekstve bolje da napisete da sam siromasan nego da me jebu maloletnici ili da ja jebem tudje muzeve ! Da rat pocinje poceo je !gospodjo u godinama niko ti nije kriv sto te niko ne jebe a ti Sretene nadji novog pedera Tozeva posto te vara! Zaposlila si bivseg jebaca Aleksandra u tim smrdljivim bljuc novinama i gazis sve koga mozes ! Ali bre nisam ti ja pevacice ZAPAMTICES OVO PILE! Sada ces svaki dan citati o tome ko si lazna majko nacije ! Sram te bilo nisam ja zbog pileta vec da kupim vasim mentorima i majci cajnu kobasicu posto ku… nemaju da im ucinim plezir! Jbg da sam bio dobar sa majkom 90 tih i da mi je prodala sa muzem belu tehniku iz Vukovara mozda bi i kupio pilice!

A post shared by Sasa Vidic (@vidicsasa) on

 

One Reply to “SRAMAN POKUŠAJ DISKREDITOVANJA LIKA I DELA SAŠE VIDIĆA! FOTO

  1. Haha Sale više nije na Cecinom platnom spisku nego je prešao kod drugih pevačica pa sad mora da kevće i zaradi 🙂 pa mesecima je proziva,i ovo je ništa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *