MUZIKA region

Staša Brajović nagrađen dvostrukim priznanjem na prestižnoj dodeli Oskara

Poznati kantautor Staša Brajović koji je za kratko vreme osvojio srca publike ne prestaje da iznenađuje.

Foto: Privatna arhiva

Nakon velikog uspeha svojih pesama, Staša je kao veoma značajan umetnik ušao i u Ginisovu knjigu rekroda i postao apsolutni rekorder izdavši 43. pesme i 43. spota. Nakon značajnih priznanja kojima je nagrađen u Beogradu i Kraljevu ovaj umetnik se ponovo našao na listi najprestižnije dodele nagrada u Beogradu. Naime Staša je nominovan u nekoliko kategorija za prestižnu nagradu na “Balkan awards 2018” manifestaciji koja će se održati u poznatom beogradskom pozorištu na Terazijama u Beogradu 19.01.2018. sa početkom u 20h.

Nagrada “Balkan Awards” dodeljuje se za delo koje predstavlja najvrednije dostignuće u umetnosti, nauci, medicini, arhitekturi i urbanizmu, poljoprivredi, novinarstvu, obrazovanju, sportu na teritoriji celog balkana.
Staša Brajović kao veliki talenat, koji stvara pesme, izvodi pesme, snima spotove i pravi fotografije ljudi su prepoznali u njemu umetnika i biće dvostruko nagrađen na ovoj prestižnoj dodeli.

” Staša je veoma polaskan ovim prizanjem, veliko mu je zadovoljstvo što će se naći među eminentnim ljudima i raznih sfera života, a najveće zadovoljstvo mu je što je publika u njemu prepoznala umetničku dušu. Polaskan je time što ljubitelji njegovog rada ne znaju za granice, te ga tako vole širom Balkana i pišu o njemu. Hvala Vam na tome.” – izjavio je izvor blizak pevaču.

Foto: Privatna arhiva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *