FILM I SERIJE vesti iz sveta

Stigao prvi trejler filma ”Mamma Mia! Here We Go Again”! VIDEO

Deset godina nakon filma “Mama Mia!”, koji je zaradio više od 600 miliona dolara širom sveta, publika će se “vratiti” na čarobno grčko ostrvo Kalokeri, uz potpuno novu i originalnu muziku zasnovanu na pesmama svetski popularne grupe ABBA.

Foto: Screenshot YouTube

Glumačkoj ekipi iz prvog dela pridružuje se Lili Džejms u ulozi mlade Done i muzička zvezda Šer. Ulogu Done i ovoga puta tumači dobitnica Oskara Meril Strip, a tu su i Džuli Volters kao Rozi i Kristin Baranski u ulozi Tanje. Amanda Sejfrid i Dominik Kuper i u nastavku su Sofi i Skaj, dok se Pirs Brosnan, Stelan Skarsgard i oskarovac Kolin Firt vraćaju ulogama potencijalnih Sofinih očeva, Sema, Bila i Harija.

Radnja filma vodi gledaoce kroz vreme kako bi videli na koji način su se gradili odnosi među likovima i kakvi su danas. “Mama Mia! Idemo ponovo” produciraju Džudi Krejmer i Geri Gocman, dok je Krejmer takođe i jedna od tvoraca i producent svetski poznatog i uspešnog pozorišnog mjuzikla “Mama Mia”. Beni Anderson i Bjorn Ulvaes radili su muziku i tekst za film.

Nastavak hita ”Mamma Mia!” stići će u srpske bioskope 19. jula, najavio je distributer Taramaunt, prenosi B92.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *