MUZIKA region svet

Svetska, a naša! Dragana Mirković inspiracija Michelle Andrade! FOTO/VIDEO

Svetska, a naša!

Najpoznatiju muzičku zvezdu Balkana, Draganu Mirković, kopirale  su i to i dalje rade mnoge svetske, ali i domaće zvezde. Međutim, ono što je uradila pevačica iz Ukrajine,  Mišel Andrade,  ne može se baš nazvati kopiranjem…

Dragana Mirkovic

Ukrajinsku pevačicu od juče, od kada se saznalo za to, Draganini verni fanovi iz celog sveta, napadaju da je bukvalno pokrala Draganu, tačnije, da je njen mega hit “Umirem majko” predstavila kao svoju pesmu “Échale”.

Ali pre toga, podsetimo se prvo nekih događaja i ljudi, koji su plagirali Draganu, a koje smo našli na internacionalnoj stranici koja se bavi modom.

Fashion Around The World

Opšte je poznato da je Dragana velikim koncertom u prepunoj Kombank Areni 03.10.2014. godine obeležila 30 godina rada.

Dragana-Mirkovic-Selena-Gomez Jennifer-Lopez


Dragana Mirkovic Arena 2

Mesec dana kasnije, tačnije 23.11.2014.godine, Selena Gomez je na dodeli “American Music Awards 2014”, iskopirala scenografiju koju je Dragana koristila u Areni.

 

Selena Gomez, American Music Awards 2014

Tri godine kasnije, isto je uradila i Jennifer Lopez, na koncertu u Las Vegasu.

 

Jennifer Lopez, Las Vegas

 

Dragana Mirkovic Arena 1

U septembru, 2016. godine, Kris Jenner, ponela je haljinu brenda Dolce & Gabanna koju je naša muzička zvezda nosila u junu iste godine.

 

Dragana Mirkovic, Dolce & Gabbana

Dragana Mirkovic, Kris Jenner


 

Na dodeli nagrada Tony awards, održanoj u junu 2017. godine, organizatori su kao press wall, postavili identičan cvetni zid, koji je Dragana koristila u novembru 2016. godine, za potrebe promo fotografija.

Dragana Mirkovic Tony Awards

Mišel Andrade je kao autora muzike pomenute pesme potpisala izvesnog “Oleksii Potapenko”, a kako ista zvuči pogledajte u videu ispod.

U komentarima nam pišite da li vas pesma podseća na “Umirem majko”.

Dragana je i ovog puta dokazala da nije sujetna i pokazala da je dama velikog srca. Naime, na svom Instagram storiju je repostovala deo pesme i uz isto postavila gif “Let`s get loud!”.

DM STORY INSTAGRAM

Pojedini bi jedva dočekali ovakvu situaciju, pretili tužbama i slično, ali ne i Dragana Mirković. E, u tome je njena veličina!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *