MUZIKA region

Tamo gde bagrem miriše! Bane Paunović pokidao novim coverom! FOTO/VIDEO

Tamo gde bagrem miriše… Kada je pre nepune 3 godine snimio svoj prvi singl “Pile moje malo”, mladi pevač Bane Paunović je u startu rešio da sve što ubuduće bude radio i snimao bude dobro i kvalitetno.

Bane Paunovic 2021

Usledio je njegov drugi singl “Opasno” koji je za ovog mladog i perspektivnog pevača značio korak unapred.

Uz podršku DM sat televizije i njegovog muzičkog mentora, najveće balkanske zvezde Dragane Mirković, ova pesma je ubrzo dostigla dobar rejting, više od pola miliona pregleda na YouTube, kao i nagradu Udruženih radio stanica dijaspore za hit i otkriće godine.

Dragana Mirkovic i Bane Paunovic

Povodom novog covera koji je uradio, kontaktirali smo Baneta i u nastavku vam prenosimo intervju.

Korak po korak što bi se reklo. Epidemija korone je skoro svim pevačima i celokupnoj estradi poremetila mnoge planove što se izdavanja novih pesama tiče, zar ne Bane?
Nažalost, tako je. Ovo definitivno nije vreme za izdavanje novih pesama jer je prosto nemoguće uloženo vratiti, niti pesmu prezentovati na pravi način.

Ti si ipak rešio da svoje fanove i ljude koji poštuju to što ti radiš obraduješ jednim coverom.
Tako je. Reč je o pesmi “Bagrem” koju izvodi naša najveća balkanska zvezda Dragana Mirković. Svi dobro znaju koliko ja inače volim Draganine pesme, a ova je svakako jedna od omiljenih. Mojoj sreći nije bilo kraja kada mi je Gaga dala zeleno svetlo da uradim cover baš ove pesme. Pesma im prelep tekst i u tamburaškom je maniru.

Kakve su reakcije s obzirom da je pesma izašla pre 5 dana, za dan zaljubljenih?

Reakcije su fantastične. Ljudi mi čestitaju, društvene mreže gore od poruka pohvale, baš sam srećan. Iskren da budem, potrudio sam se da sve to dobro zvuči.

Moj tim  i ja, na čelu sa Bojanom Aleksićem, Brankom Bakom Jovanovićem koji je prvak na tamburi i Nikolom Zarićem, koji je takodje dao pečat ovoj pesmi.

Planiraš li ove godine da ipak objaviš svoj treći singl?
Ja bih voleo da se to desi. Pesma “Pre nego što zaspim” čeka da dobije svoju vizuelizaciju. I ovog puta će za to biti zadužen legendarni Dejan Milićević.

Ostaje nam onda samo da ti poželimo puno uspeha!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *