PRIČAM TI PRIČU ...

TETKA SAVETA: Pazi s kime spavaš!

Dragi moji, eto mene i ovog petka sa vama! Moram da vam priznam da sam nakon sage o Lučetu i Majci dobijala razne poruke, ali i pretnje. Mnogi se raspituju ko sam i čime se bavim. Dva puta su pokušali da me onemoguće u pisanju, hakovali server, ali vaša tetka Saveta se ne da, izboriću se do kraja, to vam obećavam!

Proteklih nedelja stupce svih novina i portala je ispun‐ javalo njih troje- Mala od skandala, Vrana i Toša. Neću se baviti time da li je i ko je, kada, kako i koliko puta, ali svi oni po malo lažu i po malo govore istinu. Taman ko‐ liko treba. Nešto od tih fotki je bilo namenjeno Toši, a nešto i Vrani. U kojem obimu, to verovatno zna najbolje Mala od skandala. Pitanje je, šta li će se desiti kada se Tošine slike budu pojavile, ako ih izneverena koja nosi ime po glavnom gradu susedne nam zemlje bude objavila.

Vole naši ljudi da se slikaju, pa to ti je. Pogotovo kad su daleko i pate za tim nekim. Valjda ih stigne neka nostalgija, šta li je, pa umesto da šalju razglednice, a oni odmah za slike genitalija. Sa mladežom ili ne, malo ili veliko-nebitno. Samo nek je meso i samo nek se renda. A činjenica je da i Mala od skandala i Toša glume. Sporazumno. Samo jednoj strani se kuče odvezalo, a drugoj samo što nije. Daleko da branim Malu od skandala, ali moram da napomenem da se njeno odvezano kuče potrudilo da njene “nostalgične razglednice” stignu baš u ruke njene ljute protivnice o kojoj smo pisali proteklih sedmica.

Jedva je dočekala i uz pomoć svog eksluzivnog Trčka-Potrčka i prijatelja Radeta rešiše da lagano medijski sahrane Malu od skandala. Trčko-Potrčko je i ranije dok je bio u “ljubavi” sa Malom bio svedok Vraninih poklona i vešto je lagao Tošu za poreklo istih, naravno jer ga je Mala to zamolila. U zamenu da ga ona upozna sa svojim prijateljima sličnih sklonosti kao i on, ako me razumete. Pa, nema ništa za džabe, uvek je bilo “tamte za vamte”. Ali, to važi samo do jedne granice. Iz istih razloga je Majka otkačila Vidana, svog dugogodišnjeg prijatelja i pljuvača koleginica koje ona lično ne voli, kada je ovaj pod izgovorom alkohola pokušao da ustanovi kakvu “nostalgičnu razglednicu” ima njen sin u gaćama. I to u njenoj kući! Sve mi diraj, “razglednicu” ne!

Ruku na srce, nije Mala od skandala jedina koja ima takve fotke i filmove. Počevši od Loto devojke, do Topolske, preko Tarapane, Hermesa, Polunane, a i ovih manje poznatih. Pa, čak i Majka. Trudila se ona da prošlogodišnje “razglednice” koje su kružile internetom proglasi zlobnim i da uveri da joj neko namešta skandal. A sve je mnogo lakše kad imaš uz sebe Radeta i “Trčka-Potrčka” koji sve drže pod kontrolom.

Bolje su svakako prošle ove kojima nije do “razglednica”. One su barem uvek bile otvorene i na usluzi, kao Kobra i Mija. Umela je Kobra da ih sve lepo rasporedi, nekad obojicu u jednom danu, na primer Rešu i Miću i sa se svi lepo druže i vole. I svi srećni. Mića ode, Reša dodje. Sedne i na patos sobe ako treba, ali samo nek je tu. A Manda ode da sve to prenese njihovim ženama. Naravno po Kobrinom nalogu.

Zato, pazite dragi moji kome šaljete “razglednice” i obratite pažnju na lanac. Kad se kuče odveže, ne stradate samo vi, nego i svi oko vas. Do sledećeg puta, ljubi vas vaša tetka Saveta!

G.

Leave a Reply