LIFESTYLE ljubav i seks

Tri najgore vrste poljupca koje trebamo izbegavati!

Poljubac između muškarca i žene može otkriti mnogo o njihovom odnosu. Dok “francuski” opisuje strast i žudnju, “usne na usne” snažnu ljubav, postoje i takozvani “hladni” poljupci koje bi svi parovi trebali izbegavati.

Poljubac s vrata odnosno onaj koji pri ulasku u stan ili na dogovorenom susretu već refleksno i bez osećaja uputite partneru zapravo se uopšte ne računa.Takav poljubac opisuje naviku i ima jednak učinak kao i obični pozdrav “zdravo”.Sledeći put kada se vidite sa partnerom setite se ovih reči i pokušajte se barem na sekundu ili dve zadržati na partnerovim usnama i odmah ćete osetiti jedan mali, ali slatki osećaj zadovoljstva na kojem će vam i partner biti zahvalan.

Namešteni poljubac 
Trenutak kada vam se partner približava da vam pokloni poljubac, a vi refleksno nameštate obraz opisuje ovu vrstu poljupca u kojem baš i nema jakih osećaja. Iako poljubac u lice, nos ili čelo može biti vrlo simpatičan i strastven te opisuje poverenje i naklonost, spomenuta reakcija daleko je od toga jer govori “nisam raspoložena”.Sledeći put kada se nađete u pomenutoj situaciji okrenite glavu prema partneru i iznenadite ga simpatičnim, spontanim poljupcem u usne koji će vas oboje u trenu oraspoložiti.

Zračni poljubac
Trenutak kada napuštate prostoriju i na rastanku sa metar udaljenosti skupite usne i pošaljete brzinski zvučni poljubac. Reč je o najhladnijem mogućem poljupcu koji nikako ne bi trebao biti upućen partneru. Osim što nema nikakvog fizičkog kontakta ovakav odraz nežnosti opisuje refleksnu, brzinsku reakciju ‘pa -pa!’.Sledeći put kada se uhvatite u pomenutoj situaciji vratite se na sekundu do partnera i poljubite ga od srca. Osim što će ostati iznenađen vaš partner će itekako osetiti vaše emocije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *