Parovi REALITY

Učesnica „Parova“ pobegla kad je videla koga su doveli u emisiju! FOTO

Da je ovih dana u vili „Parova“ bilo jako burno, svi znaju. Eksplicitni snimci, raskidi, svakojake optužbe i pretnje tužbama nisu strani ni učesnicima, ni gledaocima, a ponajmanje voditeljima.

Foto: Screenshot Happy TV

U emisiju „Upoznajte parove“ je došao čovek koga je voditeljka Jovana Jeremić najavila kao nekoga ko ima „zabranu vožnje do 2050. godine“. U pitanju je izvesni Zvezdan Nikolić iz Kruševca, koji je rekao da je došao zbog Nine Prlje i da se znaju ni manje ni više nego iz Centralnog zatvora!

Foto: Screenshot Happy TV

Čim je videla ko je gost, Nina je odmah ustala sa stola i odjurila iz prostorije u neverici. Kad se vratila, bila je prilično ljuta što ga vidi i rekla da čoveka ne poznaje i da ga zna jedino preko pisama i fotografija koje joj je slao, ali da ona na iste nije odgovarala.

Meni je on toliko slao pisama da je sudija zabranio da mi više išta stiže. Dobijala sam pune kese pisama takvog sadržaja i mislili su ko zna šta je to.“, rekla je Nina, dodavši da ju je redovno gledao sa prozora dok je šetala po dvorištu CZ-a.

Međutim,  Vuk, jedan od učesnika „Parova“, je otkrio da mu je Nina rekla da je imala simpatiju u zatvoru, ne precizirajući ko je.

Inače, Nina Prlja je prvi put završila u medijima kada je uhapšena krajem prošle godine pod sumnjom da je švercovala drogu u Dubai i to u – vagini, a u „Parove“ je, kako je rekla, ušla da skine ljagu sa svog imena i epitet „narko starleta“ koji su joj dodelili mediji postane prošlost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *