ZANIMLJIVOSTI

Uspešni poduzetnik iz Frankfurta asfaltirao deonicu puta u rodnom Tutinu! Donirao i opremu za Dom zdravlja! Rusmir pomagao i BiH u doba najvećih poplava…

Poduzentik, vlasnik firme ARC Montagebau GmbH i dokazani humanista Rusmir Ćatović koji živi i radi u Frankfurtu nedavno je učestvovao u još jednoj humanitarnoj akciji. Naime, reč je o asfaltiranju puta u selu detane-Tutin.

Deonica puta koja je asfaltirana prolazi od džamije krož detansku dolinu dužine oko jednog kilometra širine tri metra.
-Najveći doprinos i učešće u izradi iste deonice ne bi se mogao realizovati bez gospodina  Ćatovića, koji je čim smo izrazili želju za asfaltiranjem, odmah poduzeo adekvatne mere pri realizaciji sad već asfaltiranog puta, -kaže meštanin sela Milhad Hot i dodaje, -Bolji život, brža komunikacija, povratak i veća posjeta i drugih koji su otišli iz sela koji tu imaju vikendice svakako je nešto prelepo za sve, završava Hot.
Inače, Rusmir Ćatović kao veliki humanista nije zaobišao ni humanitarne akcije u doba covida 19. Novčane nagrade podelio je svim zaposlenima koji su učestvovali na prvoj liniji fronta u Tutinskom Domu zdravlja, kao i akcije kupovine opreme.

U doba najvećih poplava 2014. godine, Ćatović je i BiH dao takođe velik doprinos. Mnoge porodice su tada ostale bez krova nad glavom, voda je odnela i uništila skoro sve. Ogromnu nesebičnu pomoć pritekao je Ćatović sa svojim prijateljima.

Šta reći za ovakve divne primjere i ljude koji je danas sve manji broj, koji gledaju samo svoje interese i gomilaju milione kao da će živjeti stotinama godina, osim BRAVO GROMADO OD ČOVEKA!!!

Wir sind umgezogen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *