Promocija TV EMISIJE

Večeras “Promocija” DM Sat; Gosti kod Danijele Kremić: Jana Todorović, Nadica Ademov i Amer Hodžić!

Voditeljka Danijela Kremić obeležila je početak desete sezone popularne emisije “Promocija”. Svakoga četvrtka u 20:00 časova gledaoci su imali priliku do sada bodriti razne estradne umetnike koji su prodefilovali kroz njen studio. 
Inače, ona godinama uživa poverenje gledalaca iz celoga sveta. Svakoga četvrtka uz tv ekrane oni isprate njen divni osmeh i tako iz sedmice u sedmicu, iz godine u godinu svojom profesionalnošću, zalaganjem i kvalitetom ozvaničila je konačno i početak desete sezone.
Vrednim radom, odanošću i profesionalnošću stekla je veliko poverenje kod gledalaca, ali i poštovanje svojih gostiju u studiju koji se uvek i iznova rado odazovu pozivu.
Kako Danijela i sama otkriva, u ovoj već sada novoj sezoni možemo da očekujemo i dalje samo kvalitet. Zanimljivosti iz sveta estrade, dobre zabave, humora, sjajnih premijera samo su mali deo onoga što upravo sledi.
– Tu smo da budemo najbolji domaćini kao i do sada. Trudimo se i dalje, da naši gosti se osećaju kao kod svoje kuće. Našim gledaocima nudimo i dalje prvenstveno kvalitet i dobru zabavu. Uz divne vlasnike i direktorku dobar tim kakav ima DM Sat, ni emisija ne bi trajala tako dugo jer svi funkcionišemo zajedno kao porodica i to jeste pravi recept za uspeh i dugotrajnost. Jako sam zahvalna svima na podršci i poverenju, ovoliki niz godina priznaćete i nije tako malo, ističe Danijela.
I zato budite i večeras uz vaše tv ekrane, ambijent studija u novom ruhu krasit će folk zvezda Jana Todorović. Nova duetska numera, dalji planovi i mnogo toga zanimljivog čeka sve one koji budu uz popularnu televiziju i omiljenu emisiju “Promocija”. Pored Jane, Danijela će ugostiti i mladu pevačicu Nadicu Ademov kao i kolegu i estradnog menadžera Amera Hodžića.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *