MUZIKA region SHOWBIZZ

Vesna Zmijanac iskreno o Breni: Ona je šoumen, a ja sam umetnik! VIDEO

Jedna od najpopularnijih pevačica sa naših prostora, Vesna Zmijanac, iskreno je rekla sledeće o svojoj koleginici, takođe velikoj zvezdi, Lepoj Breni.

Foto: Privatna arhiva

Odnos između nekada najvećih rivalki na jugoslovenskom estradnom nebu, Vesne Zmijanac i Lepe Brene, već je decenijama tema koja i dalje intrigira i medije i publiku. Kako su i same mnogo puta izjavljivale, one nikada nisu bile u svađi, već su to mediji pravili od njih, a one su samo to posmatrale sa strane kao dobar vid marketinga.

Obe su bile mega popularne krajem 80-ih godina, obarale rekorde posećensoti na koncertima i u prodatim tiražima ploča. Svaka je na svoj način gradila svoju karijeru i imala svoje mnogobrojne fanove.

Dan danas obe se sete tih vremena velike popularnosti sa osmehom i setom, a evo šta je Vesna nedavno izjavila o svojoj koleginici u jednoj emisiji:

Kad mi hoćemo reklamu, mi se dogovorimo, Brena i ja, a nas dve smo uvek bile rivalke, s tim što je Brena šoumen, a ja sam pevač, umetnik. Mi se dogovorimo da smo u konfliktu i onda je drama mesec dana da se ne volimo, a mi smo zapravo u restoranu pijemo kafu, ili putujemo negde. Ne možete biti sami zvezda, niti je ona mogla biti velika bez mene, niti ja bez nje. To je bilo veliko rivalstvo, ali potpuno drugačije karijere, jer moja publika je ozbiljna publika koja voli dobru pesmu, a kod Brene mala deca.Ona je pevala “Čačak”, a ja “Svatove” i “Kad zamirišu jorgovani” – izvjavila je Vesna za TV Nova.

Kompletan intervju, kao i to šta je folk zvezda rekla o Ceci Ražnatović, možete pogledati u ovom snimku:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *