Parovi

Voditeljka Anđela: Pokušavaju da unesu razdor i među zaposlene!

U rijalitiju „Parovi“ nakon što je došlo do bega Aleksandre Subotić iz rijalitija tako što su je oteli njen suprug David i stric Srboljub ne prestaje da biva haos. Voditeljka Anđela je saopštila da se Srboljub Subotić zahvaljivao preko društvenih mreža jednoj voditeljki koja mu je navodno dostavljala informacije, što je ona demantovala i osporila pokušaj da se unese razdor među zaposlene i da je jedino produkcija ta koja može da se, kako je rekla, „igra rijalitija“.

Screenshot: Happy TV

Podsetimo, u „Parovima“ je bila prava drama oko Aleksandre Subotić. Ona je pre nekoliko dana navodno fizički povredila jednog člana obezbeđenja kad su je vodili u izolaciju, zbog čega je, kako su rekle voditeljke, on podneo krivičnu prijavu protiv nje. Međutim, ona je tvrdila kako je obezbeđenje grubo postupilo prema njoj i da to nigde ne stoji u stavkama ugovora da smeju tako da se ponašaju.

Isto veče je produkcija objavila jednu od najvećih tajni „Parova“. Zbog Aleksandrinog neprimerenog ponašanja, obelodanjena je informacija da je Aleksandrina trudnoća bila lažna i da je za tu igru dobila 2000 evra što je izazvalo burne reakcije u vili. Aleksandra je tvrdila da je to što tvrdi produkcija laž, a Dalila je u suzama govorila kako je to bio razlog zašto su se njen i Aleksandrin suprug, inače braća David i Dejan, posvađali i sad ne razgovaraju jer je Dalila imala fizički kontakt sa Aleksandrom, zbog čega je Aleksandra Dalilu okrivila da je zbog nje izgubila bebu. David se u međuvremenu uključio u program i rekao da sve Aleksandri veruje.

Sutradan je produkcija odvela u socijalnu službu na zahtev te ustanove, ali su je tu dočekali stric Srboljub i muž David koji su je, kako je rekla voditeljka Anđela Lakićević, oteli i odveli.

Usput je voditeljka naglasila da će protiv pojedinih njenih fanova koji su, kako je rekla, „širili laži o produkciji na društvenim mrežama“, biti tuženi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *