MUZIKA region

Zaboravljeni duet: Jelena Karleuša i Nenad Čanak VIDEO

Tokom jednodnevnog boravka pop pevačice Jelene Karleuše u rijalitiju “Veliki brat” 2009. godine, ona i političar Nenad Čanak su bili u vrlo prijateljskim odnosima.

Foto: TV Pink Screenshot

Ono što je malo poznato, jeste da je pop diva i snimila duet sa ovim političarem. Ona je u emisiji “City Club” iz 2006. godine na pitanje o duetu potvrdila da je informacija istinita i da se radi na tome. U pitanju je obrada pesme “Podseti me šta to beše ljubav” koji su u gorepomenutom rijalitiju komentarisali njih dvoje i na kratko ga i zapevali. Međutim, studijska verzija se, sem u spotu koji je par puta emitovan na televiziji, nikada nije pojavila.

On je divan gospodin, vrlo lepo peva. Ovih dana treba da uđem u studio. Ja sam dala tonalitet iz kog pevam, treba i on to da odradi, pa ćemo u studiju da se nađemo. A Nenad je buckast i simpatičan, baš imaš želju da ga štipneš za obraze.

U toj emisiji je najavila da ima u planu i veliki solistički koncert koji se, međutim, desio tek četiri godine kasnije (2010.) u Beogradskoj Areni.

Pogledajte spot za ovaj zaboravljeni duet, kog ni na YouTube-u nema u celosti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *