MUZIKA region

Zapalila region: Leto u znaku Dragane Mirković – Ušće kruna sezone! FOTO+VIDEO

Najpopularnija balkanska pevačica Dragana Mirković imala je još jednu više nego uspešnu letnju sezonu po regionu, a gde god je nastupala obarala je rekorde posećenosti.

Leto na izmaku je definitivno bilo u znaku Dragane Mirković. Folk kraljica je u toku sezone održala brojne koncerte u gradovima Srbije (Čurug, Nova Varoš, Požarevac), Bosne i Hercegovine (Cazin, Mostar, Bugojno, Srebrenik, Sanski Most, Banja Luka, Orašje) , Hrvatske (Makarska) , Slovenije (Portorož), Crne Gore ( Budva) , Bugarske (Elin Pelin). Teško je izdvojiti i pomenuti samo jedan grad jer Dragana je održala nastupe za pamćenje i oborila rekorde posećenosti. U Čurugu je vladalo nezapamćeno interesovanje za njen koncert, na kome je prisustvovalo 20 hiljada ljudi, u Novoj Varoši su joj se na bini pridružila deca iz publike.


 

View this post on Instagram

DM & drugari ?

A post shared by Dragana Mirković (@dragana_mirkovic) on

U Banja Luki je koncert održan na tvrđavi Kastel, a zbog ogromnog interesovanja koncert je pomeren na veliku scenu, iako je uobičajno da se održavaju na maloj sceni. Još jedna zanimljivost vezana je za ovaj Draganin koncert na Kastelu. Naime, publika je u jednom trenutku pomerila zaštitnu ogradu da bi bila bliže bini, a Dragana je apelovala na obezbeđenje da ne diraju prisutne. Iako je koncert u Budvi morao biti pomeren zbog nevremena, Dragana je u klubu Top Hil upisala još jedan rekord posećenosti.

View this post on Instagram

Banja Luka ?

A post shared by Dragana Mirković (@dragana_mirkovic) on

View this post on Instagram

Budva ??? Ovako je goreo Top Hill, hvala vam punoo ?

A post shared by Dragana Mirković (@dragana_mirkovic) on

Osim što je koncertno bila aktivna popularna pevačica je vernoj publici poklonila i iznenađenje u vidu nove pesme. Emotivna balada ”Zamena” osvojila je srca svih koji su je čuli i vrlo brzo ušla u trending na YouTube u mnogim zemljama.

A da je publika prihvatila novu pesmu, potvrdili su to samo dan nakon objavljivanja u Mostaru, kada je ceo klub pevao zajedno sa Draganom reči ”Zamene”.

Mirkovićevu do kraja leta očekuje još dosta nastupa (Doboj, Vlasotince, Kozloduy) a svakako kruna sezone biće spektakularni koncert u Beogradu, na Ušću, 23 avgusta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *