region

Branka Sovrlić: Razmišljam o koncertu u Beogradu! FOTO+VIDEO

Branka Sovrlić u intervjuu za naš portal otkrila nam je šta je to što je obeležilo godinu na izmaku, ali i otkrila da razmišlja o velikom koncertu u Beogradu, jer je publika sve više traži.

Foto: Balkan Star News/FV Gruja KS

Branka Sovrlić jedna je od pevačica koja se može pohvaliti uspešnom karijerom koju nisu obeležili skandali. Branka se jedno vreme svojevoljno povukla sa estrade, da bi se pre par godina vratila sa albumom ”Urnebes”, a posle njega izbacila je dosta singlova kao što su ”Sto pjevača” i ”Love me,love me” koji su osvojili publiku.

Popularna pevačica je ove godine iznenadila svoje fanove izbacivši duetsku pesmu sa reperom Đusom ”Živi život”, za koji je snimila i efektan video spot. Branka je zadovoljna kako je pesma prošla kod publike: – ”Ovu godinu obeležila je moja pesma ”Živi život”. To prezentujem svima, kažem, živi život, otkucavaju nam malo minuti, pa moramo da ga ispunimo punim plućima. Sretna sam što sam imala taj duet, drugi u životu. Prvi sam imala sa Halidom Bešlićem ”Rana jesen”, za koji sam dobila, ne samo puno pohvala, već i nagrada. Nadam se i da će sada biti neka nagradica.” – iskrena je Branka.

Foto: Balkan Star News/FV Gruja KS

Branka otkriva da sve više razmišlja o tome da svojoj vernoj publici koja je prati godinama, ali i nekoj novoj koja je traži, podari veliki koncert u Beogradu. Pevačica je bila specijalni gost u Areni na koncertu ”Volim devedesete” 2011. godine, gde je bila pravo iznenađenje i gde je dobila ovacije prisutnih. – ”O tome razmišljam, sve više me traže i mladi i ovako moja publika. Imala sam neke emisije i kažu jao zašto ne napraviš koncert.” – rekla je Branka za Balkan Star News.

 

 

 

Ceo intervju sa Brankom Sovrlić pogledajte u videu ispod:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *