MUZIKA region

Čeda Čvorak otkriva: Snimamo duet Luna i Colonia i proslavljamo 20 godina grupe koncertom u Beogradu! VIDEO

Grupa Luna ove godine dobila je novu pevačicu Teodoru Mijušković, a frotmen popularnog sastava, Čeda Čvorak, otkriva u ekskluzivnom intervjuu za naš portal da se konačno dogovorio sa Coloniom da snime zajednički duet, ali i da će 20. godina estradnog rada obeležiti koncertom u Beogradu.

Foto: Balkan Star News/FV Gruja KS

Grupa Luna, jedna je od retkih koja je uspela da ostane prisutna na estradi i to 20. godina. Za to vreme osim brojnih hitova, grupa je promenila i nekoliko pevačica, ali čini se da to publici nije smetalo, jer su uvek rado prihvatali svaku novu promenu u sastavu, a popularnost i potražnja su samo rasli. Ove godine frontmen i osnivač grupe Čeda Čvorak je publici predstavio novu pevačicu, atraktivnu i talentovanu Teodoru Mijušković. U intervjuu za portal Balkan Star News Čeda nam je otkrio kakve planove ima grupa za sledeću godinu, dok nam je Teodora ispričala kako se posle skoro godinu dana rada oseća u popularnoj Luni.

– ”Dogodine je 20. godina grupe Luna i namera mi je da napravim jedan koncert. Videćemo, koliko veliki i kakav, razne su opcije, trenutno, u igri. I dogovorili smo se sa grupom Colonia, da napokon uradimo duet. Tako da će mi to biti dva prioriteta na umetničkom planu. I ja sam napisao treću knjigu, koja je pozorišni komad, ”Ko je ubio rokenrol” i želja mi je da i to promovišem u sledećok godini i napravim pozorišnu predstavu.” – otkriva Čeda.

Teodora je zadovoljna saradnjom sa Čedom i ima samo reči hvale za njega. – ”Ja sam prezadovoljna, pre svega što sarađujem sa osobom poput Čede. Zadovoljna sam izborom pesama koje smo napravili. Takođe, zadovoljna sam i sa podrškom koju dobijam, zadovoljna sam sa mojim radom, sa celokupnim mojim napretkom, još samo da me publika prihvati i zavoli. A ja ću se truditi, daću sve od sebe.” – rekla nam je Teodora.

Ceo intervju sa grupom Luna pogledajte u videu ispod:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *