MUZIKA region SHOWBIZZ

Dragana Mirković održala koncert za nezaborav u Bihaću! FOTO+VIDEO

Jedna od naših najvećih muzičkih zvezda na Balkanu, Dragana Mirković, u sklopu turneje “Od milion jedna”, u četvrtak je održala spektakl za pamćenje u dvorani Luke, u Bihaću.

FOTO PROMO: Dragana Mirković Bihać

Nakon brojnih koncerata u 2017. po gradovima u regionu, ali i svetu, Dragana Mirković je na kraju godine posetila Bihać. S obzirom da dosta dugo nije nastupala u ovom gradu, ne čudi enormno veliko interesovanje publike i ispunjenost hale Luke.

Foto: Promo

Spektakl je otvorila pesmom ”Umirem majko”, nakon kojeg su se nizali hitovi iz Draganine tridesetogodišnje karijere. Publika je gromoglasnim aplauzom nagradila svaku pesmu, pevajući je horski sa svojom omiljenom pevačicom.

Foto: Promo

Ovacije publike izazvali su i Draganini specijalni gosti Daniel Đokić i Robert Bijelić, koji važi za jednog od najpopularnijih pevača u Bosni.

Foto: Promo

Dragani kao i na svakom koncertu nije bio problem da siđe u publiku i napravi selfije sa onima koji je vole.

Najpopularnija balkanska zvezda je otkrila i da se uželela Bihaća i bihaćke publike. – ”Da, jako sam se uželela Bihaća i publike ovde. Nisam bila duže vreme, ali bila sam u okolini, u divnim klubovima. Meni je ovde lepo gde god da sam. Radujem se i ponovnom dolasku, nebitno da li je to hala ili neki klub, ja sam tu za vas.” – rekla je Dragana za Estradne vesti.

Foto: Promo

 

Foto: Promo

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *