MUZIKA region

Ekskluzivno: Hanka Paldum – Ništa me neće pokolebati da održim koncert u Beogradu! VIDEO

Hanka Paldum u ekskluzivnom intervjuu za naš portal otkrila je kakva joj je bila prethodna godina, pričala je o svom učešću u muzičkom šou ”Zvijezda možeš biti ti”, gde je već drugu sezonu u ulozi žirija, ali i da li je vreme za veliki beogradski koncert.

Foto: Balkan Star News/FV Gruja KS

Diva bosanske muzičke scene Hanka Paldum proteklu godinu pamtiće samo po lepim stvarima. – ”Uglavnom ja nisam osoba koja pamti detalje, znam da je samo bila lepa. Bila je lepa godina, bila je vrlo uspešna, uz puno lepih koncerata, putovanja, sjajnih nastupa na televizijama, tako da mogu reći da sam jako zadovoljna” – otkrila nam je Hanka.

Hanka Paldum jako dugo nije održala koncert u Beogradu i kako ističe ne želi da planira ovaj put, ali je obećala da je ništa neće pokolebati u nameri da vernoj publici podari veliki koncert. – ”Nikad se ne zna. Zaista, više ništa ne smem obećati, jer čim obećam ili planiram, desi se nešto loše. I onda se pokolebam, izgubim volju. Ali naravno, svi oni koji mene vole nisu dužni da trpe, a i ja koja osećam ljubav prema svima onima koji mene vole. Desiće se ako Bog da. Ovog puta se neću pokolebati.” – iskrena je popularna pevačica.

Ceo intervju koji je Hanka Paldum dala za Balkan Star News pogledajte u videu ispod:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *