MUZIKA region

Ginisovom rekorderu javna podrška koleginice Jelene Kostov! FOTO/VIDEO

Poznati kantautor Staša Brajović koji je stekao veliku popularnost objavivši album pod nazivom ,,43“ za produkcijsku kuću City Records, koji je ušao u Ginisovu knjigu rekorda i odlukom publike i medija nagrađen je Oskarom popularnosti u čak dve kategorije: ,, Album godine“ i ,, Istorijski diskografski album“!

Foto: Facebook/Stasa Brajovic

Nakom ovog albuma, na kojem su sve pesme njegove, sem četiri Brajine, tri Maretove i jedna Pančova, već sprema novi album koji će izadati čim zakorači u 44. godinu i na albumu će se naći 44. nove pesme.

Foto: Facebook/Stasa Brajovic

Staša je za kratko vreme osvojio srca publike, kako u Srbiji tako i širom Balkana. Pored toga što je svojim pesmama opičnio gotovo ceo Balkan, Staša često ostavi bez daha i svoje kolege.

Pevačica Jelena Kostov i te kako ceni rad svog kolege i oduševljena je njegovim radom, harizmom i emcijom za muziku,te mu je i javno uputila pohvale:

Foto: Balkan Star News/FV Gruja KS

“Na Stašinom albumu zaista se može osetiti kvalitetna i dobra muzika, može se osetiti odličan zvuk gitare. Njegove pesme me često vrate u vreme starih, doprih pop pesama. Svaka mu čast sto je uspeo za tako kratko vreme da osvoji srca publike, i izda 43. pesme i spota. S razlogom je ušao u ginisovu knjigu rekorda. Bravo!”

Dok ne stigne novi album sa 44 pesme, pogledajte spot za novi Stašin singl “Tufahija”

Pridružujemo se čestitkama!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *