MUZIKA

Lepa Brena napravila haos u Ljubljani! FOTO

Najpopularnija balkanska zvezda, Lepa Brena, nastupala je proteklog vikenda u Ljubljani, tačnije u Gospodarskom Razstavišču, gdje je napravila potpuni haos.

Foto: Instagram/lepabrenaa

Folk diva, Lepa Brena je u sklopu turneje “Zar je važno dal` se peva ili pjeva?” nastupala u Ljubljani, a za koncert se tražila karta više jer je vladalo veliko interesovanje svih njenih fanova koji su bili željni da je čuju. Brena je više od dva sata izvodila svoje najveće hitove kao što su ”Sanjam”, ”Hajde da se volimo”, ”Luda za tobom” i druge, ali i najnoviji singl koji je nedavno izdala pod istoimenim nazivom kao i turneja “Zar je važno dal` se peva ili pjeva?”, a publika je zajedno sa Brenom pevala sve pesme od prvog do poslednjeg stiha.

Ljubljana hvala??❤️????

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on

Kao specijalni gost, pojavio se Brenin i Bobin najstariji sin Stefan Živojinović, koji je publici izveo svoje dve nove pesme, te mnoge druge njemu omiljenih pevača Saše Matića, Ace Lukasa i Ace Pejovića.

Folk diva će za dva dana obradovati svoje fanove novom pesmom “Boliš i ne prolaziš” te spotom za istu, a uskoro nas očekuje i premijera dokumentarnog filma “Godine Slatkog Greha”, te nakon toga novi album.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *