region SHOWBIZZ

Ova pop pevačica se udala u emisiji “48 sati svadba”! VIDEO

Ella B je jedna od najpoznatijih denserki 90ih godina. Možda niste znali da se ova pevačica i udala pred kamerama, i to u emisiji “48 sati svadba”.

Foto: Screenshot

“Ajkula”, “Kamikaza”, “Gori” i “Od bola” su samo neki od njenih velikih hitova u karijeri dok je trajala i za to vreme je stupila u vezu sa Ljubom iz grupe Beat Street. Ljuba je bio deo grupe koja je ostala poznata po hitovima koji se slušaju i dan danas poput “Opsesija”, “Gde si ti” i čuveni duet sa Draganom Mirković “Samo jedan sat”. Spojila ih je ljubav prema muzici kojom su se bavili, jer su oboje bili u istoj pop/dance branši.

Ono što je malo poznato jeste da su se venčali, ni manje ni više, nego u emisiji “48 sati svadba”, a da Brankica, kako se inače stvarno zove, uopšte nije znala šta joj se sprema dok joj ekipa emisije nije pokucala na vrata. Prisetila se u jednoj emisiji iz tog vremena kako je do svega toga uopšte i došlo. Kaže da ju je Ljuba potpuno iznenadio tim potezom.

Prvo sam tražila šećer i vodu da dođem sebi. Ništa nisam znala, rekla sam mu da ako mi još neko ovakvo iznenađenje priredi, završiću u Urgentnom. Dok sam gostovala po našoj lepoj zemlji, on je radio na tome. Pripremao je to dosta dugo, tih dana je živeo u strahu da li ću ja uopšte pristati kad oni dođu.

Dodala je da je uspela nekako sve na vreme da organizuje i jedva spavala tih 48 sati, tako da je bila premorena na sopstvenoj svadbi. Brankica i Ljuba su i dalje u srećnom braku, žive u Nemačkoj i imaju četvoro dece kojima su se potpuno posvetili, tako da povratak na estradu nemaju u planu, mada svakako pamtiće taj period kao jedno divno vreme u njihovim životima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *