region SHOWBIZZ

Saša Popović priznao: Iz “Zvezda Granda” nije izašla nijedna velika zvezda!

Preskinoć je kompletan žiri emisije “Zvezde Granda” gostovao u emisiji “Ćirilica” na TV Happy, uključujući i Sašu Popovića i Snežanu Đurišić.

TV Happy Screenshot

U jednom trenutku se povela tema da li su “Zvezde Granda” za svojih 15 godina, koliko to takmičenje postoji, napravili bar jedno veliko ime sa bogatom i uspešnom karijerom. Voditelj Milomir Marić tako spomenuo Tanju Savić da je mogla da bude najveća zvezda i da je imala velikog potencijala.

Aca Lukas je rekao da je to prosto bio takav splet okolnosti da se to ne desi, kao i da je ovo takmičenje izrodilo mnogo dobrih pevača, međutim, ipak nije nijednu veliku zvezdu. Snežana Đurišić ih je pravdala da su još mladi i da je prerano pričati o tome ili da prosto nisu imali sreće da pronađu hit pesmu za sebe. Međutim, poslednju reč je dao Saša Popović, direktor Grand produkcije.

Od kad postoji takmičenje, nije nijedna velika zvezda napravljena. U kom smislu? U smislu da nijedna Zvezda Granda nije napravila svoj veliki solistički koncert u Areni ili na stadionu kao, na primer, Lepa Brena što je.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *