Parovi REALITY

Ivan i Miljana: Kajemo se što smo napravili dete u rijalitiju!

Parovi su se nakon vrlo burnih događaja prethodnog dana, kada je Gastozova devojka Naida upala u studio i fizički nasrnula na voditeljku Ružicu Veljković, podosta primirili.

Foto: TV Happy Screenshot

U emisiji “Upoznajte Parove” su se bavili dosta ozbiljnim i tužnim temama. Prvo je Gasttozz govorio o svojoj pokojnoj majci kojoj je skoro bilo godinu dana od smrti i teškim momentima kako mu nedostaje, pogotovo kad su praznici, a zatim je i Ivan Marinković prokomentarisao jedan intervju koji je skoro dao o Miljani koja je, podsetimo, zatrudnela sa njim u rijalitiju i u avgustu joj je termin za porođaj.

Da mogu da vratim vreme sigurno se ne bih tako ponašao i ne bih tek tako napravio dete. Ja da vreme vratim ne mogu, kao što ni Gasttozz ne može vratiti svoju majku.

Voditeljka Anđela je rekla da ljudi uglavnom kada naprave dete sa pogrešnim partnerom, da kažu da bi sve opet isto uradili zbog samog deteta, da bi joj Ivan rekao na to da će se za to dete boriti i da želi da izgradi normalan odnos sa Miljanom u nekom narednom periodu. Voditeljka je potom pitala Miljanu isto pitanje, koja je imala vrlo odlučan stav.

Foto: TV Happy Screenshot

Da mogu da vratim vreme ne bih ga ni pogledala, ne bih ni bila sa njim, a kamoli ostala trudna.

Utom joj je voditeljka pitala kako će kasnije  detetu objasniti sve ovo što se dešavalo, sve što će slušati i čitati o njima i njihovom odnosu, da bi Miljana rekla da nikada ništa ružno neće reći detetu o ocu svog deteta. Umešala se i Teodora koja je rekla da dete koje ne raste u ljubavi da neće imati lepo detinjstvo i dobar život, da bi je Miljana prekinula i rekla da je ne zanima njen stav i da ima na milione žena koje su se rastale i razvele, pa uspele da podignu dete.

Foto: TV Happy Screenshot

Nakon toga se uključila i Miljanina majka, Marija Kulić, koja je bila uplakana i besna. Rekla je da je i ona sama odrastala bez oca i da detetu ništa neće faliti i biti najvoljenije. Međutim, voditeljka Anđela je rekla da bi trebalo da i Ivan ima neku ulogu u svemu tome i da to dete nije samo Miljanino, na šta je ona osula paljbu po njemu.

Devojko, ženo, ja njega ne mogu da smislim! On je tu sve i svašta pričao za nju! Pričao je da je bolesna, je l’ on hoće da ga tužim? Meni je Teodora rekla da je on nju šutnuo! Neću da dozvolim da mi neko maltretira dete. Kad sam čula da je trudnuo šutnuo, tada sam ga pljunula, a pre toga mu ništa nisam rekla. On me ne interesuje i nikad u životu neću da ga vidim!

Na konstataciju Anđele da nije ni Ivan ravnodušan na ceo događaj, Marija je kratko rekla da on to sve radi samo da ga narod ne bi osudio, a Ivan je rekao da Kuliće više nikada neće vređati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *