region SHOWBIZZ

Kraj dugogodišnjem sukobu? Jelena Karleuša pružila podršku Dari Bubamari! VIDEO

Poznata je činjenica da su Jelena Karleuša i Dara Bubamara dugo bile najbolje prijateljice, ali to prijateljstvo je bilo prekinuto uz bujicu neprijatnosti.

Foto: Screenshot

Dugo su se prepucavale po novinama, emisijama, i to se dugo prepričavalo i citiralo, poput “puno košta” i “kako Dara od Radojka”. Ali, izgleda da su ovaj put i zvanično postigle primirje. U nekoliko navrata su pozitivno govorile jedna o drugoj, ali ovim činom izgleda da je definitivno ovom dugogodišnjem estradnom ratu došao kraj.

Dara Bubamara je na svoj Instagram profil postavila video klip izjave Jelene Karleuše koja je otvoreno pružila podršku Dari što će u aprilu održati svoj prvi solistički koncert u Beogradu. Dara je napisala “Svi smo mi ljudi, ali retko ko je čovek. Hvala na podršci.”

Meni je drago, zato što smatram da sve moje kolege koje imaju tako dugačke karijere, hitove i tako dalje, ne treba da se plaše. Ako se ne varam, ona čak peva duže od mene i nije imala nijedan solistički koncert, što mi je totalno neshvatljivo, jer naši pevači ne žele veliki trošak, a koncerti jesu veliki trošak. Drago mi je što je odlučila, i treba, i želim joj punu Arenu.

Svi smo mi ljudi al' retko ko je covek, hvala na podrsci❤️?

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *