Parovi REALITY

Mira Škorić gostovala u “Parovima” i imala žestoku raspravu sa Zoricom Dukić!

Sinoć je bilo izuzetno burno veče u rijalitiju “Parovi”. U večernjoj emisiji su gostovali novinar Goran Doljančević, pevačice Mira Škorić i Ivana Šašić, kao i Ivanin suprug Bojan.

Prvo je počela rasprava o tome kako je navodno Ivanin suprug ubacio Zoricu Dukić kao učesnika u prvoj sezoni 2011. godine gde je pobedila sa tadašnjim dečkom Milošem. Međutim, tvrdili su da je ta njihova veza bila lažna i da je on napolju imao dugogodišnju devojku koja ga je čekala, kao i to da su ubacili Zoricu da Milošu glumi devojku jer nije uspela da prođe kasting za sobaricu.

Foto: TV Happy Screenshot

Zorica je tvrdila da je Bojan, nakon što je pobedila, iznuđivao novac od nje kao zaslugu što je ubacio u rijaliti. On je to poricao i tu je nastala žestoka rasprava i mnogobrojne uvrede sa obe strane i na kraju su jedni drugima zapretili i tužbama.

Mira je u većem delu emisije ćutala, ali je u jednom trenutku postavila Zorici Dukić ozbiljno pitanje vezano za jedan brend haljina koje ona reklamira. Optužila je Zoricu da je prisvojila i potpisala svojim imenom kreacije koje nisu njene, već Mirinog prijatelja, kreatora Saše Milojkovića. Zorica se branila da su nju zvali da potpiše haljine i da ih ona nije kreirala, već firma koja ju je pozvala da ih promoviše, međutim, voditeljka ju je demantovala rekavši da je u više navrata kazala da je ona kreirala, na šta su se pojedini ukućani smejali i rekli da su je raskrinkali. Zorica se nije obazirala i tražila da pozovu vlasnika brenda za koji radi da potvrdi njenu priču. Na kraju je priznala da je kreirala samo jednu haljinu, a ostale je potpisala.

Sve lažeš, sram te bilo, ne predstavljaj se kao modni kreator kad to nisi – besnela je Mira.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *