MUZIKA region

Obe pevačice u Areni u aprilu: Seka Aleksić – Ne znam zašto se Dara Bubamara ljuti zbog mog koncerta

Seka Aleksić i Dara Bubamara u aprilu su zakazale svoje solističke koncerte u Štark Areni u Beogradu, što je dovelo do pravog rata između ove dve pevačice.

Foto: Instagram/seka_aleksic

Nedavno se pojavila informacija da su se dve pevačice, koje su važile za jako dobre drugarice, potukle. Seka Aleksić šokirana je tračevima i oštro demantuje sve to. – “Jedan dan sam ušla na Instagram i videla da smo se Dara i ja potukle. Nije to apsolutno istina. Već sam rekla da Dari jeste krivo i jeste ljuta što imam koncert u Areni iako meni nije jasno zašto. Ja se isključivo radujem kada neko od mojih kolega ima koncert u Areni, kao što se radujem što ima i Dara i Pejović, Matić i Lukas, kad god neko ima koncert meni je drago, znači da zaslužuje da će da je napuni i da treba da se bave organizacijom, reklamom i svim ostalim. To je izuzetno velika stvar” – rekla je Seka.

?????

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on

Ona je dodala i da ne vidi razlog zbog kojeg bi se Dara naljutila s obzirom na to da su i još neke kolege sa estrade najavile svoj koncert u tom periodu. – “Ja sam baš rekla da mi nije jasno što se ne ljuti na druge kolege. Saletu Matiću je već krenula reklama, poklopiće se i sa mojom, sa njenom. Pejoviću će takođe krenuti reklama, ona je tamo negde u aprilu, tako da ne vidim razlog što se ljuti na mene” – priznaje Seka u emisiji “Premijera”.

Seka je inače koncert prvo zakazala za 14. februar, ali je zbog praznika u dogovoru sa svojim suprugom, koji je ujedno i organizator događaja, pomeren za april.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *