MUZIKA region

Ove pevačice su dobile status istaknutih estradnih umetnika! VIDEO

Prestižna dodela nagrada za životno delo i godišnja priznanja za doprinos u muzici su dodeljena pre nekoliko dana u Beogradu. Između ostalih, nagrađene su i Lepa Brena, Sneki, Neda Ukraden, kao i Mira Škorić statusom istaknutih estradnih umetnika.

Foto: DM Sat Screenshot

Neda Ukraden se zahvalila na nagradi i bila počastvovana što se nalazi među takvom muzičkom, pevačkom i instrumentalnom elitom, a Lepa Brena nije krila oduševljenje zbog dobijanja ovakvog priznanja posle čak 35 godina karijere.

Znači zaista puno. Već sam rekla da priznanje od publike sam dobila odavno, a ovo priznajne koje sam dobila od našeg esnafa znači zaista mnogo. Čini mi se da se vraćamo pravom sistemu vrednosti.

Foto: DM Sat Screenshot

Mira Škorić je imala sličan stav rekavši da ne zaslužuje svako priznanje i ne može baš svako da peva. Dodala je da “ne treba mešati babe i žabe”.

Ovo je nešto što svaki umetnik i muzičar želi da ima. Ima nas dosta, ali su zaista odabrani i drago mi je što je ministarstvo kulture u poslednje vreme vodi računa i to dolazi na neki nivo.

Foto: DM Sat Screenshot

Sneki je takođe bila počastvovana ovim potezom.

Imperativ u mojoj karijeri jeste trajati. To je moje najveće priznanje, trajem već 30 godina. Neprikosnovenost koja je vrlo, vrlo retka i ja samo mogu da se zahvalim na snazi da izdržim sva iskušenja. Nije lako, ali čovek mora da se bori.

Foto: DM Sat Screenshot

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *