region SHOWBIZZ

Potresna ispovest Merjem Uzerli o pokušaju samoubistva – U smrti sam videla spas

Merjem Uzerli, čuvena glumica turskog i nemačkog porekla, priznala je da u vreme svoje najveće slave je želela da umre.

Foto: Instagram/
meryemuzerlimeryem

Pre nekoliko godina Merjem Uzerli javno je govorila o želji bivšeg verenika da abortira njihovo dete, a naposletku je rešila da ga rodi, ne tražeći pomoć od njega. U periodu dok je snimala seriju “Sulejman Veličanstveni” dogodio joj se pakao u privatnom životu usled odlaska od partnera i neslaganja sa njim oko ćerke, koji se odrazio i na njen posao. – U Antaliji sam bila dobila nagradu za glumu, a te večeri sam pokušala da se ubijem – priznala je Merjem svojevremeno za turske novine, pa dodala:

– Otišla sam u hotelsku sobu i bacila sam statuu razbivši je, bila sam potpuno luda i isekla sam ruke, krv je bila svuda. Htela sam da se bacim sa balkona jer sam u tome videla jedini izlaz. Htela sam da nestanem, da me nema, da sam mrtva. U smrti sam videla spas. Psihički sam bila jako loše. – ispričala je legendarna Hurem.

– Uloga Hurem me je iscrpela. Živela sam tri godine za taj lik i potpuno sam se izgubila. Postajalo je sve teže i teže. Nisam mogla više da je glumim jer je ona bila jaka žena, a ja sam postajala sve slabija – dodala je bila Merjem, o čijem odlasku iz serije se i te kako pričalo.

 

izvor: pink.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *