region

Sloboda Mićalović otkriva: Suprug Vojin mi je najveća podrška i kritičar

Sloboda Mićalović otkrila je da između nje i supruga Vojina Ćetkovića nema ljubomore, ali i da je on njena najveća podrška i kritičar.

Foto: Instagram/sloboda_micalovic_boba

Glumica Sloboda Mićalović jednako je uspešna u privatnom životu i profesiji kojom se bavi. Sa kolegom Vojinom Ćetkovićem ima bliznakinje Veru i Milu. Sloboda je za Gloriu ispričala kakvo je iskustvo raditi sa supružnikom. – Navikli smo da profesionalno sarađujemo. Pre svega, mnogo smo zajedno radili u pozorištu. Trudimo se da ne mešamo emocije, na sceni ili na setu smo samo glumački, a ne životni partneri. U tom smislu, kad imate nekog normalnog pored sebe, sve ide lakše. Volim da glumim s Vojinom jer svaki put naučim nešto novo. S dobrim glumcem je super raditi. – iskrena je popularna glumica.

Za sujetu i ljubomoru u njihovom braku nema mesta. – Nikad mi nije bilo jasno kako glumac može da bude ljubomoran na glumicu, ili obrnuto? Kako mogu da odigram nešto što on igra, ili on nešto što ja igram? Ono što jeste teško glumačkim parovima, u to sam ubeđena, to je kada jedan od partnera nema angažman. Ne mora to da bude konstantnan rad, ali da ima uloge i da je ostvaren u tome što radi i zadovoljan. U suprotnom, nisam sigurna kako takva zajednica može da opstane. Mi smo te sreće da oboje radimo. Uvek ispratim njegove premijere, kao i on moje. Desilo se da su se premijere Vojinovog filma “Santa Maria della Salute” i mog “Na mlečnom putu” u Moskvi poklopile, i novinari su se pitali gde sam i zašto ne podržavam supruga. On je zaista moja najveća podrška, kritičar, čovek koji se prvi obraduje mojim uspesima. – otkriva Sloboda za Gloriu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *