LIFESTYLE ljubav i seks

Tri sigurna znaka za odličan seks!

Seks je jedna od najvažnijih stvari u svakoj emotivnoj vezi, ali ovaj vrlo intiman čim dostiže svoj vrhunac tek onda kada oba partnera maksimalno uživaju bez ustručavanja.

Naučno je dokazano kako seksualni odnos utiče na rad mozga i lučenje hormona sreće i zadovoljstva, stoga vam predstavljamo tri sigurna znaka za odličan seksualni odnos.

1.Ne marite za izgled u toku odnosa
Kako bi maksimalno uživali u trenutku vođenja ljubavi, trebamo potpuno da se prepustimo osećajima. U tim trenucima ne trebamo misliti na to kako izgledamo, kakva nam je frizura, imamo li višak kilograma ili celulit. Ako prepoznajete sebe u ovoj situaciji, znajte da imate savršen odnos.

2.Recite partneru tačno ono šta želite u seksu
Seks je individualna stvar, pa svako od nas ima različite želje i potrebe. Zato je komunikacija sa partnerom ključna stvar koja garantuje savršen seks. Ako se ne ustručavate da partneru kažete šta tačno želite i navedete ga da izvede vaše omiljene pokrete, uživaćete!

3.Nakon seksa ste opušteni, srećni i zadovoljni
Ako nakon seksualnog odnosa ne možete skinuti osmeh s lica, osećate kako vaše telo bridi i drhti, te se ne možete odupreti umoru, ali i neopisivom osećaju zadovoljstva, to je pokazatelj da imate savršen seks.

Izvor: zadovoljna.hr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *