region

Emir Aličković o planovima Lapsus benda za sledeću godinu: Spremamo se za Evroviziju! VIDEO

Pevač Lapsus benda, Emir Aličković otkrio nam je kakvi su planovi popularne grupe za sledeću godinu i istakao da se spremaju za Evroviziju.

Foto: Balkan Star News/FV Gruja KS

Lapsus bend može se pohvaliti da je iza njih jako uspešna godina, u kojoj su vredno radili i postali jedan od najtraženijih i najpopularnijih bendova u regionu. U intervjuu za naš portal pevač grupe Emir Aličković otkrio nam je kako im je protekla 2017. godina i po čemu će je pamtiti. – ”Mi smo pre godinu dana krenuli intezivno da radimo. Pre godinu dana izbacili smo pesmu ”Hendikepiran” i otad je sve krenulo. U jednoj godini smo snimili osam pesama i spotova i po tome ću je svakako pamtiti. Obišao sam dosta toga za kratko vreme.’‘ – rekao je Emir.

Foto: Balkan Star News/FV Gruja KS

Miljenik devojaka nam je otkrio i da su planovi benda za 2018. godinu veliki. – ”Sredinom januara će izaći prva naša balada. Mi smo svaku našu pesmu planirali baladu, a na kraju ispadne brža pesma. Imamo u planu duet, tražimo pevačicu. Iskreno ne mogu sada da pronađem, ne pojavljuje mi se adekvatna. Pripremao se za Eurosong, pokušaćemo se kvalifikovati za Bosnu i Hercegovinu.” – otkrio je Emir u intervjuu za Balkan Star News.

Pogledajte i sami intervju sa frontmenom Lapsus benda:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *