MUZIKA region

Live bend publici prikazao spektakularni novogodišnji program! VIDEO

Live bend iz Kruševca, rešio je da obraduje sve poklonike dobre muzike, pa im je za Novu godinu prikazao spektakularni novogodišnji program.

Foto: Promo

 

Live bend jedan je od trenutno najtraženijih kako u zemlji tako i u dijaspori. Bend je sastavljen od najboljih pevača i muzičara kod nas, a na njihovom repertoaru nalazi se osim narodne muzike i moderni zvuk, ali i pop-rok muzika.

U njihovom sastavu su i mlade Zvezde Granda Tijana Milentijević, Mirče Radulović i Slobodan Đurković. Osim njih u novogodišnjem programu pevali su i Vesna Jelić i Nebojša Dačić. Sve njihove pesme ispratili su na harmonici Bojan Radičević i Andrija Petrović, za klavijaturama je bio Ivica Dimitrijević, Vlada Šoškić Skale je svirao bubnjeve, ritam gitaru Srđan Novaković Srki, bas gitaru Igor Čkalja, dok je za saksofon bio zadužen Aleksandar Lazić. Tijana Milentijević nedavno je obradovala fanove pesmom ”Prorok”, dok su Slobodan i Mirče izdali pesme ”Srce moje dobro nisi stalo”, odnosno ”Hodam po šinama”. Vesna Jelić poznata je ljubiteljima prave narodne pesme, jer je izdala i nekoliko kompozicija u tom žanru, a Nebojša Dačić izdao je ”Sve za tebe stvoriću”.

Novogodišnji program je po mnogo čemu bio bolji od onih koje ste mogli da vidite na televizijama sa nacionalnom pokrivenošću, od kamere, preko rasvete do produkcijskog dela, za koji je bila zadužena DJ Koksi produkcija. Kako je to izgledalo pogledajte u videu ispod:

 

Pogledajte i video za pesmu ”Pukni zoro”, koji se posebno dopao gledaocima:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *