REALITY Zadruga

Miljana Kulić napala Žižu Stojanović!

Prošlo je nekih 24 sata otkako je Miljana Kulić ušla u “Zadrugu” a prašina oko nje ne jenjava.

Foto: TV Pink Screenshot

Sa nekim ukućanima se pozdravila, sa nekima nije, a neke se pravila da ne zna ko su. Miki joj se prvi obradovao i skočio da je zagrli, a Saška Karan nije bila oduševljena. Kad je došla do nje, ustala je i pitala “Ko si ti”, na šta joj je Miljana rekla da hoće da zakopaju ratne sekire i da svi njihovi sukobi u “Parovima” su se dešavali jer je branila tada dobru drugaricu Jelenu Golubović i da sada želi da se lepo slažu.

Međutim, kad se pozdravila sa Žižom Stojanović, Miljana je rekla da ne zna ko je ona. Ali, Žiža je znala ko je Miljana. Kad joj je objasnila da je možda zna iz “Srećnih ljudi”, rekla joj je “Au, ala ste ostarili”.

U toku dana kada je Miljana dobila zadatak da javno za stolom prokomentariše zadrugare, o njoj nije imala lepe reči.

Žiža me je jako razočarala. Ja cenim i poštujem njene godine, ali ne i nju samu. Ona je o meni juče pričala da imam dijagnoze, a posle toga mi se šlihtala i želela da razgovara sa mnom. Ne volim ulizice. Ne volim zle ljude.

Biće da Miljana baš ima pik na starije ukućanke, pošto se i u “Parovima” sa Lepom Lukić često vrlo žestoko sukobljavala. Videćemo da li će i ovde isto biti ili će pak stvarno poštovati njihove godine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *