Parovi REALITY

Jedan stari i jedan novi ukućanin ušli u “Parove” FOTO

Tokom prethodnog dana je bilo najavljeno da će dva izbačena ukućanina biti vraćena u vilu. Parovi su ceo dan raspravljali ko li to može biti.

Foto: TV Happy Screenshot

Spekulisalo se da li to može biti Gastozova devojka Naida o kojoj se toliko govorilo, Branka Okuka, Slađa Petrušić, Tijana Ajfon… Međutim, ovu ukućanku niko nije spomenuo.

U vilu se vratila Zorica Dukić, bivša Gastozova devojka. Ukućani su se obradovali i svi su skočili na noge da je pozdrave. Pojedini ukućani su konstatovali da je došla taman na vreme da smiri Gastoza s obzirom na njegovo problematično ponašanje i da je prethodnih dana bio i pred diskvalifikacijom, o čemu smo već pisali ovde. Zorica je odmah pohvalila Vesnu Rivas da joj je prorekla sudbinu u četvrtoj sezoni i da joj su se neke stvari koje joj je prorekla obistinile u proteklih nekoliko dana, a Gasttozzu je rekla “Marinkoviću, došla sam da ti spasim život po drugi put”. Pritom ga je iskritikovala što je ponovo ušao u rijaliti, umesto da je štedeo i kupio stan od honorara od učešća u prošlom.

Iako su ukućani izrazili želju da Zorica ostane, međutim, produkcija je odlučila da ona ipak ne bude deo rijalitija i brzo ih je napustila.

Foto: TV Happy Screenshot

Iako se najavljivalo da će oba ukućanina biti povratnici, druga devojka koja je ušla je plavokosa Josipa Karimović iz Hrvatske koja do sada nije učestvovala. Videćemo kako će se pokazati u ovom rijaliti show-u.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *