region

Tea Tairović otkriva recept za uspeh: Važno je boriti se i ne odustati! FOTO+VIDEO

Tea Tairović u ekskluzivnom intervjuu za naš portal otkrila je kako joj je protekla 2017. godina, kako danas gleda na učešće u Zvezdama Granda, ali i otkriva šta smatra receptom za uspeh.

Foto: Balkan Star News/FV Gruja KS

Tea Tairović, mlada pevačica, skrenula je pažnju na sebe tokom takmičenja u Zvezdama Granda, a iako nije prošla u finale ona nije posustala već je nastavila da se bori da ostvari svoje snove. – ”Ja sam se i kroz takmičenje, ali i posle takmičenja najviše borila i najviše sam grizla za ono što želim. Možda je to pravi recept, da se borite i da ne odustajete. Možda su neki drugi ljudi, kad nisu ušli u finale, pomislili jao sad je kraj sveta i sada je to katastrofa i prestali su da se bore. Mislim da je to greška” – iskrena je Tea.

Foto: Balkan Star News/FV Gruja KS

Atraktivna pevačica je u proteklih godinu dana izdala nekoliko uspešnih singlova, kao što su ”Meni odgovara”, ”Igračica”, ”Nevolja”, a posebno se izdvojio njen duet sa Šabanom Šaulićem ”Otkad tebe znam”. Tea nam je otkrila po čemu će pamtiti godinu na izmaku: – ”2017. godina je bila vrlo radna i vrlo dinamična. Kad jako puno radite to mora da se isplati, meni se na sreću isplatilo. Nadam se da će plodovi mog rada tek da se vide u 2018. godini.” – rekla je Tairovićeva.

Foto: Balkan Star News/FV Gruja KS

Pogledajte intervjuu koji je mlada pevačica dala za Balkan Star News i saznajte šta nam je još zanimljivo otkrila:

One Reply to “Tea Tairović otkriva recept za uspeh: Važno je boriti se i ne odustati! FOTO+VIDEO

  1. Najlepsa nasa mlada pevacica. Ubedljivo najlepsa i najbolja iz njene generacije Zvezde Granda.
    Tea, ti si tako lepa , sarmantna i vaspitana. Vidise da si dete iz grada. I da tvoja upornost , rad a bogami i raskosna lepota dolaze do izrazaja. Napred.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *