LIFESTYLE ljubav i seks

Tri razloga zbog kojih slobodne žene “padaju” na oženjene muškarce!

Da bi žena muškarca smatrala privlačnim, on osim fizičkog izgleda treba da zadovolji i neke druge faktore. Stručnjaci smatraju da upravo oženjeni muškarci imaju više tih faktora privlačnosti.

Oženjeni muškarci su pokazali da su spremni na ozbiljnu vezu, zbog čega su veoma privlačni suprotnom polu. Mi vam navodimo tri ključna razloga kojima oženjeni muškarci privlače slobodne žene:

1.Spremnost na ozbiljnu vezu
Slobodne žene, koje su u potrazi za ozbiljnom vezom iza sebe često imaju brojne propale pokušaje s partnerima koji nisu bili sigurni u ono što žele, ili su bili samo za kratku avanturu. Upravo iz tog razloga im je privlačan oženjen muškarac, jer se on obavezao da život provede sa jednom ženom.

2.Prihvatanje odgovornosti
Istraživanja su pokazala kako je većina oženjenih muškaraca zaposlena, te se odgovorno brine za svoju porodicu. Iako to nije čest slučaj, ova osobina je takođe privlačna ženama.

3.Pokazivanje osećanja
Žene koje su u potrazi za “pravim muškarcem” svesne su da će teško pronaći partnera koji zna šta želi i koji će joj iskreno govoriti o svojim planovima, željama i namerama. Oženjeni muškarci su svoje osećaje već pokazali svojim suprugama, pa se ta osobina vrlo ceni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *