ZANIMLJIVOSTI

Češki disko klub zaposlio robota kao DJ-a! VIDEO

Pogledajte kako izgleda prvi robot DJ kojeg je “zaposlio” poznati češki disko klub.

facebook/KARLOVY LAZNE OFFICIAL

Svedoci smo velikom napretku razvoja nauke i tehnologije u 21. veku, a shodno tome i činjenici da su sve razvijenije mašine preuzele mnoge poslove koje su do sada obavljali ljudi. Među njima su najpopularniji roboti, koji su do sada korišteni kao pomoćnici u mnogim tehnološkim i naučnim oblastima.
Međutim, njihovo polje delanosti se sada proširilo i na muziku, tačnije na noćne klubove. Tako je gazda noćnog kluba “Karlovy Lazne Music Club” iz Češke došao na ideju da uposli posebno adaptiranog robota na poziciju DJ-a.
Izgled ovog robota čini jedna divovska ruka na kleštima na vrhu, a programiran je posebnim softverom koji mu pomaže da izabere muziku. Robot sam bira ploče i stavlja ih na jedan od gramofona ispred sebe. Nalazi se na bini iznad plesnog podijuma, a pored svih navedenih sposobnosti, robot može čak i plesati.
Reakcije posetilaca su podeljene, ali svakako su u većini oni kojima se ovaj poduhvat i novi DJ dopadaju.

Ovde možete pogledati video kako izgleda prvi robot DJ:

The first and very unique ROBOT is going to bring the PARTY to…

THE FIRST IN EUROPE! ARE YOU READY?The more then fantastic experience you will have with us!The first and very unique ROBOT is going to bring the PARTY to the NEW LEVEL!Come! Enjoy! Get ready! SHARE! LIKE! COMMENT!Thank you!

Publié par KARLOVY LAZNE OFFICIAL sur lundi 11 décembre 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *